Kan inte välja…

Oj, oj, oj idag har det varit en sådan där dag när det har hänt så många bra saker som gjort mig glad och tacksam. Det blir svårt att välja ut en enda. Först av allt solskenet. Det är något fantastiskt med solsken på vintern. Många av dagarna vid denna årstiden är så regniga och mörka så när solen äntligen skiner, som den har gjort i Jönköping idag, då behövs det inte mycket mer för att fylla upp glädjekvoten.

Men sen är det ju det här med träningen och Friskis&Svettis. Det är nästan lika fantastiskt som solsken på vintern. Idag hade jag förmånen att gå på Nicolas testpass – PowerHour – vilket party! Energin flödade och det var asjobbigt men skitkul. Endorfinerna kickade in så mungiporna kommer att peka uppåt i flera dagar. Tack för det Nico! För er som inte är så insatta i Friskisvärlden är ett testpass när ledaren bjuder in lite löst folk (som typ mig) för att testa nya passet utanför ordinarie schema så att säga. Ett slags genrep helt enkelt. Så premiären blir så där proffsig och bra som den brukar bli.

Å Friskis var som vanligt fullt av härliga människor, jag träffade både vänner, bekanta och helt okända. Det känns gott att få vara med där bland alla andra underbara funktionärer och bidra till den här föreningen som betyder mycket för mig och många andra människor. Det känner jag mig både glad och tacksam över.

Efter träningen gick jag och mannen och åt en välförtjänt pizza på Casa Grande och då upptäckte jag till min stora glädje en för mig ny variant av pizza nämligen ”Gorgo e Noci”. Gorgonzola och valnötter! Gudomligt god och den satt verkligen som en smäck efter träningen. Den gjorde mig både glad och mätt!

Nu har jag haft bryderi att välja ut en bara en sak som gjorde mig glad idag. Men då sa min kloka man: – Välj just det då. Att du faktiskt har flera saker att vara glad åt idag! Så det får bli mitt val idag, att det finns dagar då glädjekällorna är många. Det kan vara bra att ha i minnet när de dagarna kommer som inte innehåller lika mycket glädje som denna dagen gjort.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: