Den egna kudden

Nu har jag varit borta två nätter på konferens, haft jättekul och bott på ett fint SPA-hotell och haft det toppen på alla sätt och vis. Men det är ändå något speciellt att få lägga ner huvudet på den egna kudden. Så dagens glad-sak är min alldeles egna kudde! Skönt att få sova i min egen säng igen med mitt täcke och min kudde. Det gamla uttrycket borta bra men hemma bäst passar väldigt bra ikväll. Kommer att somna som en liten prinsessa.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: