Lat söndag

Idag har jag latat mig precis HELA dagen medan snön har fallit utanför fönstret.  Kollat på TV-serier och legat på soffan och vilat min stukade fot. Så idag har jag vår Apple-TV verkligen fått gå varm. Jag älskar att kolla på TV-serier och gärna flera avsnitt i rad. Netflix är suveränt. Bara spelar upp nästa avsnitt direkt. Just nu är jag inne på Glee (som är en High School serie med musikaliska inslag). Det som är lite trixigt med en sån här lat dag är att kunna lata sig riktigt ordentligt, helt utan att få dåligt samvete, och istället bara njuta av möjligheten. Och det mina vänner lyckades jag med idag 🙂 Det är jag riktigt glad för. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: