Music, music, music

Det finns ju en gammal låt med Lill Lindfors som heter ”Musik ska byggas utav glädje”. Jag skulle vilja säga: ”musik bygger massa glädje”. Eller kanske musik gör mig mig jäkligt glad helt enkelt. Musik är bästa peppen. Det känns på något sätt som om musiken når in på djupet, rätt in i själ och hjärta och slår an toner av både sorg, smärta och glädje. Musik väcker känslor. Musik är nog något vi människor alltid sysslat med. Jag kan absolut se oss gå och vissla där inne i grottorna på hitlåten från stenåldern. Vissa tror att stenåldershiten nummer ett var ”Livet är en fest”. Men jag tror att just den blev populär först på Vikingatiden…

Hur som helst idag började peppen redan på hemväg i bilen. En av oss pendlarpolare får sköta Spotify (helst inte den som kör, det brukar funka sämre) sen önskar vi andra låtar. Idag hörde vi en hel rad sköna låtar som avslutades i ett crescendo av skrålande allsång i ”looking for freedom” med David Hasselhoff. Efter den resan var det bara att dra ner på Friskis och riva av ett gott PowerHour-pass med ”Dan the Man” som också innehöll – wait for it – peppande musik 🙂

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: