Vardagsgäst

Sitter här med min lilla blogg och tänker: Varför bjuder inte jag hem vänner oftare till vardags? Det är ju jättetrevligt och helt opretantiöst. Det kan inte vara så att alla har nog med sitt på vardagen och att vi inte hinner? Det kanske är ren och skär lathet från min sida? Jag inbillar mig att jag gjorde mer sånt förr. Är det tiderna som ändrats, lever jag mer inrutat? Eller hörde det kanske till livet ”före familjen”?

Men ikväll hände det minsann. Vi hade en middagsgäst på en måndag. Att få bjuda hem min fina, härliga jobbarkompis på lite soppa en helt vanlig måndagskväll blir dagens höjdpunkt! Och kanske en ny vana…

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: