Allt mellan himmel och jord

Hur mycket hinner man avhandla på ett varv runt Munksjön? För er som inte känner till Jönköping är det ca 5 km och svaret är massor.
Ikväll gick jag och min bästa kompis ett varv runt Munksjön, det har blivit lite av en tradition att promenera efter jobbet tillsammans på just fredagar. Vi brukar gå lite olika rundor men ikväll var det  runt Munksjön som vi knatade på. Och vi pratar om veckan som varit och som ska komma, världsproblemen och livet i allmänhet och i synnerhet. Stort och smått. Ett tag gick vi på gymmet istället men det är så mycket lättare att promenera när man ska prata än att göra marklyft och knäböj. Det måste erkännas hur mycket jag än gillar träningen.

Idag avhandlade vi allt från plastburkar med konstig form fyndade på IKEA för en tia till både sjukdomar och sorg. Så spannet är stort. Och jag är så innerligt tacksam och glad för våra fina promenader. När de inte blir av saknar jag dem. Så tack min finaste vän för att vi har vår fredagstradition och att du är så bra på att lyssna. Tack också för att du så varmhjärtat delar med dig. Och för att du är lugnet själv när jag plötsligt inte vet var vi är och tror att vi gått vilse mitt i stan! Mitt lokalsinne har verkligen mer att önska. Stor kram!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: