Små saker som ädelost

Vissa dagar kan det vara svårare att hitta de där sakerna att vara glad för. Det kan vara dagar som är helt förfärliga eller sådana dagar som idag när inget direkt sticker ut. En helt vanlig dag helt enkelt. 

När jag kom hem från träningen var jag sugen på knäckebröd men visste att vi inte hade så mycket pålägg. Jag öppnar kylen och då har min fantastiska man köpt exakt det pålägget som jag var sugen på. Så jag kunde ta en liten knäckemacka med ädelost. Me like. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: