Vatten, vatten bara vanligt vatten

Finns det något bättre än ett glas riktigt kallt gott vatten när man är törstig? Och hur skönt är det inte att ställa sig i duschen och låta varmt vatten skölja över kroppen. Eller bada, sänka ner kroppen, i behagligt tempererat vatten. När man ska slappna av och tänka på ”en särskild plats” tänker jag alltid på 50-meters bassängen på Valhallabadet i Göteborg. Jag är ensam i bassängen och det strilar in så vackert ljus genom fönsterna som gör mönster i vattnet. Vatten gör mig glad.

I veckan hände något roligt angående vatten. Vi har ju fått en ”vattenmaskin” på jobbet där man kan välja vatten med eller utan bubblor. Några hade testat maskinen och tyckte att det var jättegott. Men när jag skulle ta bubbelvatten kom inga bubblor. Jag testade de olika knapparna men inga bubblor kom, jag gick och kollade med en kollega och hon sa vilken knapp jag skulle trycka på och jo hon tyckte nog att det var lite bubblor som kom ändå. Vi stod och jämförde och om man tittade och kände efter ordentligt så både såg man och kände bubblorna lite svagt. Vi ringde efter servicekillen och sa att vi ville ha lite mer bubblor i vattnet. Han gick och kollade och kom skrattande tillbaka, det visade sig att gaskranen inte var öppnad alls. Ingen hade fått bubbelvatten. Men alla tyckte det var fantastiskt fint bubbelvatten 🙂 ha ha ha.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: