Promenad istället för biltur

Oftast är jag alldeles för lat, eller är för sent ute, eller har massa att bära, eller missar bussen, eller så vädret är dåligt… Det finns hur många bra ursäkter som helst för att ta bilen istället för att gå. Men idag övertalade jag mig själv och tog mig tiden att promenera ner till stan och tillbaka trots att det faktiskt snöade och allt. Jag sparade miljön, jag själv fick finfin motion, frisk luft och dagsljus. Dessutom var det var jätteskönt. En win/win-situation skulle man nog kunna kalla det. Det valet är jag glad för idag.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: