Min idol

När jag var liten då hade jag bara en idol. Hon var 13 år äldre än mig och hon var den coolaste, snyggaste och roligaste jag visste. Hon var jättesnäll och läste sagor för mig. Jag lekte modevisning och hon spelade in mig på sin fina stora rullbandspelare. Hon sydde en kjol till sig själv och en likadan till mig. Hon träffade en kille och då fick jag följa med dom ut och åka bil – det var jättespännande. Hon fick ett litet barn och då fick jag riktiga blöjor av henne att ha på min docka så vi kunde byta på våra bebisar samtidigt. Jag fick gå ut och dra barnvagnen på gården själv om jag inte gick för långt.

Sedan flyttade hon hemifrån och då var jag hos henne på loven. Vi cyklade och badade, hade utflykter, plockade blåbär, satt i deras dubbelsäng och tittade på skräckfilm på TV och åt revbensspjäll och det var sommar hela tiden. 
Nu 45 år senare är hon fortfarande min idol. Hon är fortfarande cool, snygg och rolig. Och snäll. Istället för sagor läser hon min blogg;) Jag älskar henne – min fina fina storasyster!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

2 reaktioner till “Min idol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: