Resor och minnen

Kuba och Havanna låter hur härligt som helst. Likaså fjällsemester. Det är några av resmålen jag hörde om på Friskis idag. Det är ju så kul med resor. Kul att planera, kul att genomföra och kul att minnas. Man har nytta av varje resa länge liksom.

Vi har också resplaner på gång men de är inte helt konkretiserade än men nästa långresa blir till Australien. Vi har också planer på Sicilien och Budapest som ligger lite närmare i tid. Idag drömmer jag mig bort bland resminnena och bjuder på bilder från San Fransisco, Yosemite och Honolulu.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: