Att kursa

Idag har jag äntligen haft kurs igen. Det var sååååå länge sedan sist och jag hade så när glömt bort hur roligt jag tycker att det är.

Jag håller kurser i ett CAD-program som heter SolidWorks. Det är ett väldigt roligt program och jag älskar verkligen att stå där framme och försöka förklara alla funktioner och inställningar på ett enkelt och pedagogiskt sätt men det kan också ha sina utmaningar. Ibland kommer det inte ut riktigt lika bra som det låter inne i min skalle. Som den gången då alla kursdeltagare var lite trötta och jag tänkte säga att: Nu ska jag försöka trycka in lite mer information i era TRÖTTA huven. Men sa istället era SMÅ huven. Mycket pinsamt. Men då svarade en av männen på kursen: – Det må hända att huvet är litet men hjärtat är i alla fall stort. Sen skrattade vi allihop.

Idag gick det utan större fadäser men kursen fortsätter imorgon också så jag har fortfarande möjlighet att slänga ur mig en och annan groda,,,

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: