Sport bara massor utav sport…

Jag är verkligen ingen hockeyfantast bara när det passar. Men jag tänker att jag kan ju inte byta lag bara för att jag en gång flyttat från västkusten till Småland. En gång Frölunda alltid Frölunda. Eftersom jag bor i Jönköping och dessutom väldigt nära Kinnarps arena och resten av familjen hejar på HV har jag ändå fått göra en kompromiss. Så HV är mitt ”andralag”. När HV spelar håller jag på HV UTOM när de möter just Frölunda. Igår kväll vann Frölunda med 5-0 och ikväll med 4-1 och båda matcherna mot HV. Två dar i rad har la aldrig hänt förr men känns la änna gött änna!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: