Partytorsdag

Hur gör ni när ni planerar på jobbet? Idag har jag och kollegan planerat höstens kursutbud både sjungandes ballader och hårdrock, skrattandes och pratandes på olika dialekter. Blev många goa skratt på vägen och väldigt mycket roligare på det sättet. Vi teamade upp ordentligt och jobbet gick som en dans.

Ikväll hade jag sen en typ av danssamarbete kan man säga, jag passvärdade nämligen på skivstång/step. Och när finalen gick av stapeln och vi gick upp och nerför brädan i samma takt och snurrade samtidigt alla 15 par fötter fick jag samma goa teamkänsla där. 
Men det klart mycket beror ju på vilka man samarbetar med. Jag är lyckligt lottad med fantastiska kollegor på jobbet och fantastiska funktionärskollegor på Friskis. Då är det lätt att gå hem med ett leende och en go känsla av samarbete vare sig det är från jobbet eller från Friskis. 
Som en av stammismotionärerna sa innan hon gick från passet: Detta är som ett party och en fest varje torsdag. Å jag tycker att det känns riktigt bra att få vara med på det partyt. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: