Ren glädje…

Idag känner jag mig glad för en speciell arbetskamrat jag har. Det är hon som sköter städningen på vårt kontor. Hon är helt fantastisk. Allt hon rör vid blir skinande rent, blankt och luktar gott. Jag vet inte hur hon gör men allt liksom lyser upp när hon gått fram med sin mopp och trasa. Hon pysslar och pyntar så vi alltid har det jättefint. Och hon är alltid så snäll och omtänksam. Idag bjöd hon på geléhjärtan för att det var alla hjärtans dag. Jag tycker också väldigt mycket om alla våra små samtal vi har om våra barn, om livet, om sorg och om glädje. Och alla skratt. Hon är så omtänksam och fin och jag blir alltid glad av henne. Jag önskar henne och alla er andra en fin alla hjärtans dag imorgon. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: