Våraning

Anade jag vår i luften idag? Jag tror faktiskt det. Jag tyckte att solen värmde lite mer och att fåglarna kvittrade lite intensivare. Men det kan faktiskt inte vara vår förrän imorgon här i södra Sverige enligt SMHI. Kriterierna för att våren ska anlänt är nämligen att dygnsmedeltemperaturen ska vara stigande och ligga mellan 0 och 10 plusgrader i 7 dygn och den får INTE starta innan 15 februari. Så om den var i luften idag var det nog minsann en tjuvstart! Men efter imorgon kan den komma vilken dag som helst. Underbart eller hur?

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: