Favoriten återfunnen

Det var första helgen i september för ett par år sedan och vi var ett tjejgäng från jobbet som åkte till Halmstad, sov i ett par stugor på Östra stranden, åt och drack gott och shoppade. Då köpte jag flera favoritgrejer som till exempel en skinnjacka och ett par boots och häromdagen hittade jag favoritklänningen i garderoben. Det var ett tag sen jag använde den, hade nästan glömt bort den. Och den klänningen gör mig verkligen glad. Både för att jag tycker den är fin och för att vi hade så roligt den helgen!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: