Att finnas till

Idag är jag glad för att finnas till helt enkelt. Jag känner mig glad och nöjd med det jag uträttat under dagen men också glad att min kropp tjänat mig väl. Att mina lungor fyllts med luft som gett mig energi, att mina ben burit mig och att jag kunnat hoppa och skutta på mitt älskade Friskispass. Att hjärtat taktat på med sina 60 slag per minut och att hjärnan tänkt bra tankar och löst de problem som behövts lösas. Jag avslutar denna dagen med en känsla av tacksamhet, ett lugn i min själ och en tro på att jag kommer att sova gott i natt. Å det känns finfint.


Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: