Göra bort sig eller bjuda på sig själv?

Jag fattar inte hur okoncentrerad jag är. Ikväll var jag på Friskis och tränade. Efteråt i omklädningsrummet pratade jag och ledaren J medan vi klädde om. Jag tog av mig mina jympaskor packade ner dem i väskan och plötsligt säger J: -Ska du köra ett pass till? Jag trodde du var trött ibenen. Så pekar hon på mina fötter. Då har jag utan att tänka på det tagit fram skorna ur väskan igen och tagit på mig dom och knutit väldigt ordentligt. Vi började skratta och två damer intill skrattade också gott. Så jag bjöd på mig själv lite grann.

Det var ju inte så länge sen jag ”bjöd på mig själv” förra gången, också då i omklädningsrummet. Hade duschat och bastat och stod och klädde på mig när jag får den briljanta idén att också smörja in mig med lite hudlotion. Plockar upp flaskan trycker ut lite lotion och börjar smörja in mig. Tänker att den känns lite ”trög” att smörja in. Men det hindrar inte att jag smörjer in BÅDA armarna OCH benen innan jag kollar på flaskan. Helsike det är duschcreme. Där står jag i BH och trosor inkletad med duschcreme. Som tur är jag ganska ensam i omklädningsrummet så jag går till duschen och börjar duscha bort kletet utan att försöka blöta ner underkläderna. Då slutar nästa pass och in väller typ 100 pers och kollar på mej. Ha, ha, ha såg nog väldigt märkligt ut att bara tvätta armar och ben, halvklädd i duschen. Men bjöd på mig det gjorde jag 🙂

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: