Att slå en volt

Idag har det varit en sån där dag då jag bara hoppat och skuttat. Ibland har jag såna dagar. Då dansar jag runt i korridoren på jobbet och sjunger lite. Ibland drar jag med nån stackars jobbarkompis i ett salsasteg eller nåt litet aerobicskliv. Men för det mesta är det jag som skuttar omkring själv. 

Såna här dagar önskar jag att jag var lite mer, eller varför inte mycket mer, akrobatisk. Det skulle vara så häftigt att bara hjula loss i korridoren och avsluta med nån flickflack, volt eller rondat. Det ser så häftigt ut. Men ett par salsasteg är inte fy skam det heller. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: