Borttappat och upphittat

Jag har lyckats slarva bort mina joggingskor. De finns ingenstans. Jag har letat här hemma överallt och på jobbet. Troligtvis har jag väl glömt dem nånstans. Eller så har de sprungit iväg av sig själva, sura för att de inte använts tillräckligt mycket 😉 Det här med att glömma börjar visst bli en vana. Som idag glömde jag till exempel båda mobilerna på jobbet när jag åkte hem. Lite marig känsla att vara helt utan mobil. Men säkert väldigt, väldigt, väldigt nyttigt. 

Men nåt som jag är extra glad för idag är att jag hittat formen igen. Den har varit borta länge, lite drygt tre år. Men nu är den tillbaka i full kraft och jag var starkare än nånsin på kvällens skivstångspass. Yeah!

Kanske skorna kommer tillbakakrypande om tre år de med?

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: