Trädgårdsyoga

Vårsol och fågelkvitter och dessutom på en söndag. Det är jag extra glad över idag. Alla möjliga och omöjliga varelser kryper fram ur vrårna en sån här dag; kvittrande fåglar, smygande katter, skuttande harar och trevliga grannar. Själv tog jag mig minsann ut i trädgården och krattade och pysslade och bara njöt. Solen värmde riktigt härligt och det kändes bra att göra vårfint som att kratta gräs, plocka upp grenar, klippa ner vissna blommor och rensa lite ogräs som tittat fram. Att bara koncentrera sig på växtligheten och låta tankarna flyga fritt var härligt och avkopplande så här i vårsolen. Så nu är jag riktigt laddad för en ny arbetsvecka.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: