Ups and downs

En dag med både ups and downs vad väljer jag då att vara glad för. Jo då är jag extra glad för det som är lugnet i mitt liv och det är min fina goa älskade Dan the Man som alltid står för det. Han är en klippa i alla lägen. Och jag är så glad och tacksam över oss. ❤️❤️❤️

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

En tanke på “Ups and downs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: