Inveckling om utveckling

Idag har jag tänkt mycket på utveckling. Jag har till exempel tänkt på hur häftigt det är när barn börjar prata och att man får en inblick i deras lilla värld, hur de tänker och funderar kring saker och ting. Som lille A som var på besök i helgen och pratade på om Dan the mans trummor.  Sen har jag tänkt på hur kul det är när kursdeltagarna utvecklas och börjar använda programmet (som jag håller kurs i) på sitt eget sätt under kursen och inte slaviskt följer övningarna utan tar ut svängarna lite mer och ställer många och bra och kluriga frågor så jag får jobba på lite med de gamla geniknölarna. Jag har också tänkt på hur häftigt det är när de nyanställda på jobbet börjar hitta rollerna och växer med uppgiften. Som fantastiska M som hållit två dagars kurs tillsammans med mig och som gjort det så grymt bra dessutom! Imponerad och inspirerad. På T som bokat sina första kundmöten och besök och ska ut och kriga bland kunderna redan nästa vecka.

Själv tog jag flera nya språng ikväll i mina nyligen inköpta springskor. Lyssnade på härlig musik i lurarna och sprang som en hind över Rosenlundsbankarna:). Kände mig starkare och snabbare än på mycket länge och det är också en rolig och intressant utveckling!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: