Tokigt Inspirerad

Idag har jag blivit inspirerad och lärt mig rotera underkroppen av HV:s fystränare, krupit i plankan fram och tillbaka i flera minuter ledd av en Vetlandabo, spelat förbannad och samtidigt hälsat på överglada människor pga Skistars HR ansvariga och att jag hamnade på fel sida en blå linje, burit en stol fram och tillbaka på stan, svängt på höfterna på helt nya sätt till latinotoner, agerat discjockey när ett USB-minne havererade, ätit fantastisk buffé på Rosegarden där jag även råkade få handtaget till glassmaskinen i näven och skrattat så tårarna sprutat tillsammans med många härliga människor. Dessutom lärt mig om Bankerydsmilen, Mias bollek och hur mycket regnvatten pumpstationen inte kan ta emot. Sånt som händer om man är funktionär på Friskis i Jönköping. En heldag av nöjen helt enkelt. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: