Snygg, snyggare, snyggast

Idag har jag gjort något som är väldigt vanligt för många men ganska ovanligt för mig. Jag har nämligen sminkat mig och inte bara lite utan väldigt ordentligt! Jag och mina vänner K och F var på ”make up-kurs” hos M på Mary Kay. Men det tog några lager med scrubb, serum, fuktkrämer, foundations, concealers, primers, highlighting, rouge, skuggor, pennor, krämer och läppstift innan det var klart. Men roligt hade vi och snygga blev vi!Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

2 reaktioner till “Snygg, snyggare, snyggast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: