Mer än en hårfin skillnad

När jag kliver in genom dörren känner jag mig trist och tråkig och när jag kliver ut är jag som en ny människa! Under tiden har jag blivit skönt ompysslad, bjuden på en kopp kaffe, fått hårbottensmassage, bläddrat i tjusiga magasin och pratat om ditt och datt. Som grädden på moset blev jag dessutom snyggare. Var var jag? Hos bästa frissan så klart! Bland det underbaraste som finns.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: