Ledighetsfundering

Idag har jag verkligen njutit av att vara ledig och så kände jag att det skulle vara skönt att vara ledig några dagar till. Men å andra sidan är jag så oerhört glad och tacksam för att jag är frisk och har ett jobb jag trivs så bra med. Det finns många som är ofrivilligt lediga och inte kan njuta av sin ledighet eller inte trivs med det de gör. Så då njöt jag lite extra av ledigheten idag så att jag har ordentligt med kraft och ork imorgon att gå till mitt roliga jobb. Och det är ju faktiskt kortvecka nu i två veckor. Det är ju påskhelg nästa helg, så den efterlängtade långledigheten är ju ändå inte så långt borta. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: