Längtan

Nu längtar jag verkligen till påsk. För då får jag träffa mina älskade ungar igen. Nu när de är vuxna och utflugna och dessutom bor 30 mil bort blir det inte så ofta vi ses. Så jag ser verkligen fram mot att träffa dem igen. Det var i julas vi sågs senast om man inte räknar Skypemöten förstås. Sen är det ju så klart skönt med ledighet och gott med all påskmat och gott godis också förstås. Men mest längtar jag efter mina älskade fina döttrar. Mammas stolthet! ❤️❤️❤️

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: