Stark, starkare, starkast

Skivstången riktigt glödde ikväll när den hivades upp och ner, fram och tillbaka och upp igen, det susade om hantlarna som svingades och fötterna bara smattrade mot stepbrädan ända in i den till perfektion pitchade finalen. Ikväll var det power hela vägen på passet. Det känns plötsligt som om helgens vila gav jackpot i ökad energi. Jag älskar verkligen känslan av att kroppen är riktigt stark och hjärnan verkligen vill. När pannbenet är där och med mig till 100 procent. Nu ska jag krypa ihop i soffan och njuta av mina trötta muskler och allt härligt endorfin som susar runt i blodet. Life is really good! 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: