Att räcka till

Ibland räcker vi helt enkelt inte till. Men det är faktiskt helt okej. Vi har alla våra begränsningar och vi är bara människor. Men vissa dagar är det lättare att acceptera sina tillkortakommanden än andra dagar. De dagar när allt inte är på topp är det guld värt med vänner som säger snälla ord och som ger en kram, skriver en fin lapp eller som bara lyssnar en stund. Vänner att dela sina bekymmer och sin glädje med eller bara njuta en fin vårpromenad tillsammans med. Idag är jag tacksam över att jag har flera sådana i mitt liv. Var snälla mot er själva och varandra därute. Vi är allt vi har!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: