Måndagslycka

Diska, det kan vara nyckeln till lycka. Jag har inga direkta bevis men det är en av sakerna jag gjort ikväll och jag känner mig lite lycklig nu så det kan helt klart ha ett samband. Jag fick nämligen en ovanlig känsla av att ha all tid i världen när jag stod vid diskbänken och gnuggade på min långpanna. På något sätt slutade tiden att rusa och jag kände mig plötsligt helt lugn och nöjd med tillvaron och min lilla disk. Det kanske inte är svårare än så att bli lycklig? Det är bara att unna sig nöjet att diska upp en vanlig måndagskväll och låta det vara allt som finns för en liten stund. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

2 reaktioner till “Måndagslycka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: