Med och utan spänning

Idag har varit en mycket spännande dag på flera sätt. Först för att jag grävde av slingan till gräsklipparen när jag tog upp maskrosor i gräsmattan med min maskrosbazooka. Vår lilla robot blev helt utan spänning och slutade gå…stod bara där alldeles tyst och stilla den lille stackaren. Ännu mer spännande var att jag tagit upp maskrosor både här och där OCH att det bara var en timme kvar till avfärd mot London. Men vi hittade efter lite detektivarbete var tråden var av, lyckades dessutom lokalisera en skarvmojäng och fixa felet, duscha, packa och bli klara i tid. Sen var det ju spännande att äntligen få åka iväg på resan som min härliga vän K och jag bokade en lördag i mars. Allt det här är jag glad för just nu här på hotellrummet på Tottenham Court Road, London, UK

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: