Trött men glad

Först och främst är jag glad för att bästa A är tillbaka på jobbet igen. Nu får det vara slut på sjukdomarna! Å så har jag haft en jätterolig helg i London med bästa vännerna K och M och Dan the man så klart. Vi fick dessutom en extra spännande hemresa där vi först tog fel hiss och hamnade på fel våning men efter lite omvägar kom vi rätt, K:s boardingcard försvann i säkerhetskontrollen och en av våra handbagage gav utslag så allt fick plockas upp. Visade sig vara en kvarglömd vattenflaska. Inte bra. Men allt ordnade sig och vi kom med flyget hem med väskor och allt men lite sent så därför är jag trött idag men glad, dubbelglad. Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

En tanke på “Trött men glad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: