Överraskning

Ikväll på Friskispasset fick jag och ledaren J varsin present av en av våra stammis-motionärer. För att hon tycker vi sprider glädje och gör träningen rolig. En burk hemgjord crunchy-müsli. Så jättefint och gott. Den ska jag avnjuta till frukost på lördag när jag är ledig. Så ikväll känner jag mig verkligen extra glad, tacksam, stolt och dessutom lite rörd. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: