Fika, godis, medmera

Idag är jag glad för hela denna veckan har varit så härligt rolig. Jag började redan förra helgen med en fin Londonresa tillsammans med goda vänner sen har jag supportat och haft massa roligt på jobbet där bästa chefen är tillbaka. Skön lunchyoga tillsammans med mina härliga yogande kollegor, varit med på tuffa jympapass på mitt älskade Friskis. Och idag avslutat med stadsparkspromenad med fika tillsammans med K och sedan härlig filmkväll med godispåse och Dan the man. Och imorgon väntar sovmorgon och sedan presentmyslin. Känner mig mycket priviligerad. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: