Pocherade ägg

Detta är helt nytt för mig. Koka äggen, steka dem, att svänga ihop en äggröra eller omelett har jag ju gjort förr. Men att pochera ägg det ver jag inte med mig att jag provat tidigare. Tror faktiskt inte ens jag smakat det någon gång. Känns lite som något man gör i romaner eller deckare. Särskilt engelska deckare av nån anledning. Måste säga att det ser liiiite suspekt ut. Hoppas det smakar bättre…Men roligt var det att prova något nytt. Tack matkassen för dessa nya kulinariska upplevelser varje vecka. Me like. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: