Hur länge varar en ljudbok?

Svaret är: Hur länge som helst! Jag brukar lyssna på ljudbok på kvällen innan jag somnar. Appen jag använder har en sleep-funktion vilket är skitbra. Jag lägger mig tillrätta på kudden, stoppar i hörlurarna i öronen, startar igång ljudboken och sätter sleep-funktionen på 20 minuter. Sedan vaknar jag mitt i natten har lite svårt att somna om. Letar upp hörlurarna som jag ryckt ur och i sömnen trasslat ihop med 200 knutar på, lyckas trassla upp dem så att de går att använda igen och sätter igång ljudboken igen. Då frågar den smarta manicken: Vill du spola tillbaka 5,10 eller 15 minuter. Jag har provat mig fram jag har aldrig lyckats lyssna i fem minuter innan jag somnat så jag väljer 15 minuter sedan spolar jag tillbaka tre extra minuter så jag får lite repetition. Blir lättare att hänga med då. Sätter igång spelaren och på med sleepfunktionen på 20 minuter igen. Ja så där fortlöper det sedan. En orolig natt kan jag ha startat boken 5 ggr men kommit Max 10 minuter framåt i handlingen. En vanlig natt ca 2 minuter. Så en ljudbok är oändlig här hemma hos mej! 

Nu ska lurarna på och sleepfunktionen igång. Jag tar väl 20 minuter som vanligt…godnatt!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: