Plocka i slowmotion

Idag testade jag faktiskt att göra något extra sakta precis som jag skrev om igår.  Det fick bli urplockningen av diskmaskinen. Det var riktigt svårt och väldigt ansträngande och ovant! Kroppen och hjärnan ville hela tiden bara skynda på, så då ökade farten men så kom jag plötsligt på mig själv med att fuska och bromsade ner diskplockande igen och igen och igen. Får se vad jag kan göra extra sakta imorgon. Dammsuga kanske?

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: