Kvällspromenad – nya inslag

Vad snabbt omgivningarna ändrar sig. Här händer saker från den ena dagen till den andra. Ikväll gick Dan The Man och jag ut en kvällspromenad. När vi kom ner till Vätterstranden hade de byggt en ny kiosk nästan framme vid undergången mitt emot ”på Strand”. Konstigt, sa Dan, den fanns inte här igår när jag sprang förbi. Sedan gick vi längs järnvägen och där hade de minsann tagit ner flera träd sen jag gick där sist. Så svängde vi upp genom Liljeholmsparken och sneddade över till mellangatan. Där hade slutligen ett nytt Tempo öppnat i gamla matbörsens lokaler. Såg fint och fräscht ut. Och nytt. Det är inte bara sydvästliga vindar som blåser över Jönköping idag utan även förändringens vindar. Å det tycker jag är kul. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: