Vackert, vackrare, vackrast

Ikväll är jag glad för de fantastiska vyerna jag fått uppleva idag här i Ballsta på Lofoten. Efter en hel dags flygning landade jag i ett regnigt Leknes. Men på väg från flygplatsen sprack det upp och solen kom fram. Man blir hänförd av de dramatiska bergen, solen, vattnet, färgerna, husen, båtarna. Det är som att vistas i en tavla. Man vill liksom etsa in det på näthinnan så man kan ta det med sig. Jag tänker också att människor som bor här kan inte bli stressade. Sån miljö måste vara som balsam för själen. Bjuder på ett par bilder tagna klockan tio på kvällen. Detta är ju i midnattssolens rike. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: