Sinnenas fulla bruk

Här i Lofoten är jag lite extra glad och tacksam över mina gamla sinnen och att de ändå fungerar så bra som de gör. Utan dom hade inte upplevelsen blivit den samma. Synen som med lite hjälpmedel, jag är ju inte så lite närsynt, gett mig många vackra vyer. Fjäll som möter hav och alla fantastiska färger. Min hörsel som låtit mig höra tystnad, fågelsång, vågskvalp och fjällbäckars brusande. Min smak som låtit mig njuta av hjortron, läfser, rökt val och fisksoppa. Min lukt som gett mig en upplevelse utöver det vanliga nämligen lukten av torrfisk, hoppas den går ur med tiden:o, men också den härliga doften av hav och skog. 

Fantastiskt vackert på alla sätt.

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: