Semesterkänsla

Vet ni att det tar ca 4 dygn, 8 timmar och 24 minuter i genomsnitt innan vuxna människor riktigt kan koppla av på semestern. Så det är bäst att börja i tid! Själv fick jag lite semesterkänsla redan i helgen när vädret var så fint och Dan the Man och jag påtade i trädgården, fikade utomhus och fixade ordning lite på altanen. Visst var det till viss del de somriga aktiviteterna som gjorde det, men mest var det nog sättet som vi gjorde det på. Som om vi hade all tid i världen och att det inte fanns något ”sen ska vi…”. En go känsla som jag hade med mig på jobbet idag med. Sen när jag läste om vilken tid det tar att varva ner tänkte jag: – Varför ens varva upp? Så jag bestämde mig för att stanna kvar i denna härliga semesterkänslan nu resten av sommaren och njuta varje dag. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: