Bra idé!

Hade mycket på min att göra lista idag som skulle hinnas med innan vår lilla semestertripp startar. Jag blev så himla nöjd och glad när jag kom på att jag kunde slå ihop två saker. Knöt på mig joggingskorna, körde till verkstan och lämnade in bilen på service och sprang sedan en liten omväg hem. Ibland är det bra att tänka till lite före. Det kan vara en enda liten enkel grej som förändrar allt till det bättre. Å nu är jag nymotionerad, packad å klar, lugn som en filbunke…

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: