Vädrets makter

Jag säger bara vilket väder! Nu är sommaren äntligen, äntligen här. Å det är jag extra glad för idag. Så skönt att kunna gå iväg till jobbet i sommarklänning och barfota i sandalerna utan att frysa det minsta. Det är verkligen en härlig känsla att känna solen värma på den gamla kroppastollen. Det är som om alla små bekymmer lättar och bara flyger iväg eller kanske smälter bort, å jag bara njuter och ler. Hoppas sommaren stannar extra länge hos oss i år! 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: