Goda nyheter

Lördagsmorgon är så härligt. Kaffedoft och hela helgen framför mig. Den skönaste stunden på hela veckan. Idag har jag dessutom läst senaste numret av ”Good News Magazine” en tidskrift fylld av bara goda nyheter. Det tycker jag behövs i detta mediebrus av elände. Det finns så många fantastiska människor som viger sina liv åt att åstadkomma en bättre värld och jag blir glad av att läsa om deras projekt och erfarenheter. Det ger en känsla av hopp och att varje liten sak man själv kan göra, hur liten den än är, faktiskt spelar roll och gör skillnad.
En artikel handlade om Darwin och att han faktiskt aldrig sagt att den starkaste överlever, det var istället en kollega till honom, Spencer, som myntade det uttrycket. Darwin skulle troligen ha sagt nåt i stil med ”Den vänligaste överlever” istället och det tycker jag är goda nyheter. Jag gillar vänlighet a lot!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: