Välkommet besök

Idag är jag extra glad för idag kommer yngsta dottern Anna hem från Malmö och hälsar på och hon stannar en hel vecka. Det ska bli så mysigt att få rå om henne lite grann. Det är konstigt det här med att vara förälder. När barnen är små  gör man allt för att de ska växa upp till självständiga individer som ska kunna forma sina egna liv. Men när de väl är utflugna då saknar man dom i massor. Trots att de blivit just det man ville, starka och självständiga. Och man är så stolt över allt de gör och hur de finner sin egen väg i detta kringelkrokiga men fantastiska livet. Samtidigt vill man ju inte ha det på något annat sätt. Märkligt. 

Men just idag kommer en av mina två fantastiska, modiga, starka, självständiga, fina, fina döttrar hem och det blir så härligt. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

2 reaktioner till “Välkommet besök

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: