När man är sjuk…

När jag är sjuk ja då är det väldigt lätt att jag blir gnällig. Det är ju så himla tråkigt att vara sjuk och hemma. Inte alls som när jag har semester. Jag orkar inget, maten är inte god, halsen gör ont och huvet värker. Jag vill bara ligga i soffan med en filt över huvudet, men då blir det för varmt. Sen fryser jag igen när jag tagit av filten. Alla TV-program är tråkiga. Inte ens ett program om hjärnan från UR livar upp. Men när tråkigheten är som värst tänker jag att det är då en himla tur att jag inte är sjuk så ofta. Och att det ”bara” är en förkylning och att när jag väl börjar ha tråkigt ja då har det nog redan vänt! Så tar jag en kopp te till och zappar vidare under min filt i soffan. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

2 reaktioner till “När man är sjuk…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: