Hösthelg

Hösten är verkligen en mycket vacker tid med alla fantastiska färger i naturen, samtidigt som man får lov att krypa in och bara mysa. Det gillar jag. Hösten kommer med ett slags lugn. Naturen går i ide och rustar sig för vintern. Men hösten är också den tid som mörkret och kylan kommer närmare. Nu efter tidsomställningen förra veckan är det som om mörkret slagit till riktigt ordentligt och kvällarna nästan helt försvunnit. Jag tänker att jag ska försöka ta vara på det ljus som ändå finns och försöka att komma ut en stund i ljuset varje dag. Här är en bild på massa löv från dagens dagsljuspromenad runt Ryhov. 

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: