Hitta ljusglimtar

När höstmörkret tränger på har jag verkligen svårt att hitta de där ljusglimtarna som skänker glädje. Men visst finns dom där, det är bara att man måste gräva lite djupare för att hitta dem. Det går liksom inte lika självklart lätt. Men sånt är väl livet. Lite upp och lite ner. Och ibland mer upp och ner. Sally från den gamla TV-serien med samma namn brukade säga att man inte kan bromsa sig ur en uppförsbacke. Så nu gäller det att gasa på lite och ta sig upp ur svackan och hitta en och annan ljusglimt!

Publicerad av Gladanka

En humoristisk och glad Göteborgska som hamnat i Småländska Jönköping och som älskar att skriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: